Хемиграфис

от mila 26.04.2023 0 коментар(а) Декоративни растения,

 

Търсите информация или от къде да закупите Хемиграфис?

 

Как да използваме Hemigraphis?

Най-добрият начин за използване на хемиграфис е да нанесете паста от листата върху засегнатите участъци на кожата или да ги сварите във вода, за да направите отвара. Можете също така да направите смес от хемиграфис и куркума, за да се отървете от белезите от акне и петната. Можете също така да смесите сока му с кокосово масло, за да предотвратите образуването на черни и бели точки. Можете също така да добавите хемиграфис към опаковката за лице, почистващия продукт за лице или скраба за лице, за да получите гладка и сияйна кожа.

 

 

Странични ефекти на хемиграфис

Страничните ефекти на хемиграфис са изброени по-долу. Известно е, че Хемиграфис предизвиква алергични реакции по кожата и поради това не се препоръчва за хора с алергии в миналото. При някои хора той може да предизвика възпаление и дразнене на кожата. Бременните жени и кърмачките трябва да избягват хемиграфис, тъй като не е известно дали е безопасен за тях. Хората със захарен диабет трябва да избягват хемиграфис, тъй като е известно, че той понижава нивата на кръвната захар в организма. Хората с високо кръвно налягане трябва да избягват хемиграфис, тъй като е известно, че той понижава нивата на кръвното налягане в организма.

 

Съвети за контрол на мазната кожа с помощта на хемиграфис

- Редовно почиствайте лицето си - Един от най-добрите начини да контролирате излишното производство на мазнини по лицето си е да почиствате редовно лицето си. Можете да почиствате лицето си по два начина - - Веднъж седмично почиствайте лицето си със скраб, за да отстраните мъртвите кожни клетки и черните точки от кожата си. - Използвайте ежедневно измиващ продукт за лице, за да почистите лицето си и да се отървете от излишната мазнина от лицето. - Подсушавайте лицето си, вместо да го търкате с кърпа - Подсушаването на лицето след измиване е по-добър вариант за предотвратяване на излишното образуване на мазнини по лицето. Разтриването на лицето с кърпа само ще засили производството на мазнини по лицето. - Избягвайте да докосвате лицето си колкото е възможно повече - Редовното докосване на лицето ви ще пренесе маслото от ръцете ви върху лицето ви, което ще увеличи производството на масло по лицето ви. Трябва да избягвате да докосвате лицето си колкото е възможно повече, за да контролирате излишното производство на мазнини по лицето си. Трябва да държите ръцете си далеч от лицето си, като използвате кърпа или ръкавици, докато сте навън. - Избягвайте прекомерния прием на захар - Консумацията на прекомерно количество захар може да увеличи производството на мазнини по лицето ви и да направи кожата ви мазна и мазна. Трябва да избягвате консумацията на прекомерно количество захар. - Използвайте хартия за забърсване, за да премахнете излишната мазнина от лицето си - Нанасянето на суха хартия върху лицето ви ще премахне излишната мазнина от лицето ви и ще направи лицето ви да изглежда без мазнини и чисто. - Пийте вода всеки ден, за да поддържате кожата си хидратирана - Редовното пиене на вода ще поддържа кожата ви хидратирана и също така ще предотврати излишното образуване на мазнини по лицето ви.

 

разсандик