Циперус (Кипарисова трева)

от mila 26.04.2023 0 коментар(а) Важно на знаем,

 

Търсите информация или от къде да закупите Циперус (Кипарисова трева)?

 

Най-добре е циперусът да се приема под формата на прах, смесен с вода. Можете да го приемате и като капсула или таблетка. Приемайте го два пъти дневно с чаша вода. Ако го приемате като прах, можете да го смесите с една супена лъжица кисело мляко, за да се подобри вкусът му. Следвайте тези съвети за най-добри резултати. - Можете да използвате маслото от циперус и като масажно масло. То отпуска мускулите ви и ви помага да спите по-добре. Можете да го смесите с кокосово или бадемово масло, за да направите масажно масло. - Сварете чаени листа от Cyperus с вода, оставете ги да изстинат и след това ги нанесете като маска за лице. Оставете я върху лицето си за около 20 минути, преди да я измиете с вода. - Можете също така да използвате Cyperus в скраб за лице. Можете да намерите готов скраб за лице от циперус онлайн или да си направите свой собствен у дома, като смесите шепа циперус с една чаена лъжичка куркума и зехтин. - Капсулите Cyperus могат да се приемат заедно с други лекарства за лечение на акне.

 

 

Странични ефекти на Cyperus

Циперусът е мека билка и е малко вероятно да предизвика сериозни странични ефекти. Възможно е да изпитате леко стомашно разстройство, когато го приемате под формата на прах. Можете също така да получите алергични реакции към Cyperus. Ако сте алергични към цветен прашец, трябва да избягвате Cyperus, тъй като той е свързан с цветен прашец. Можете също така да получите алергична реакция, ако имате съществуваща алергия към семейство бобови растения. Cyperus може да причини също така ниско кръвно налягане и спад в нивата на кръвната захар. Ако приемате Cyperus заедно с други лекарства, уверете се, че те не причиняват ниско кръвно налягане или понижаване на нивата на кръвната захар. Не трябва да приемате Циперус, ако сте бременна или кърмите. Той може да причини увреждане на Вашето неродено дете или на кърмачето Ви. Той може също така да причини ниско ниво на млякото при кърмещи майки.

 

Къде да купя?

Cyperus се предлага под формата на прах, капсули и чаени листа. Можете да закупите Cyperus онлайн или от местен магазин, в който се продават аюрведични билки и лекарства. Можете също така да си приготвите чай от циперус у дома. Уверете се, че следвате инструкциите на етикета или рецептата, за да получите най-добри резултати. Прахът от циперус може да се смеси с вода или кисело мляко, за да се подобри вкусът му. Капсулите или таблетките Cyperus се приемат най-добре с вода. Чай от циперус може да се приготви, като се варят листа от циперус във вода. Уверете се, че филтрирате чая преди да го пиете, за да избегнете поглъщането на листата на Cyperus.

 

разсандик